Department für Geographie
print

Sprachumschaltung

Navigationspfad


Inhaltsbereich

Zurück zum Personenprofil

Meine Publikationen


Letzte Aktualisierung: 10.04.2022 21:14 Uhr

 

Volltextsuche:
Jahr:
Kategorie:
Anzeige:
 

1-25 von 25

Klein, O.; Nier, S.; Tamásy, C. (2022): Circular agri-food economies: Business models and practices in the potato industry , Sustainability Science 17 , Reviewed, published.

Klein, O.; Nier, S.; Tamásy, C (2022): Re-configuring rural economies: The interplay of institutions in three agri-food production systems , Journal of Rural Studies 92 , 132-142 , Reviewed, published.

Klein, O.; Nier, S.; Tamásy, C. (2021): Towards a circular bioeconomy? Pathways and spatialities of agri-food waste valorisation , Tijdschrift voor Economische en Sociale Geografie 113 , Reviewed, published.

Klein, O.; Ewert, S. (2021): Der Ostseeraum: Zwischen Transformation und Integration , geographie heute 356 , 2-9 , Reviewed, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2021): Agrarische Intensivgebiete , Bundeszentrale für politische Bildung (Hrsg.): Online-Dossier "Ländliche Räume in Deutschland" , Article in Book, published.

Maier, P.; Klein, O.; Schumacher, K.P. (2021): Alternative Zuliefersysteme im Brauereisektor: Regionalmodelle des Braugerstenbezugs in Bayern , Standort: Zeitschrift für Angewandte Geographie 45 , 18-23 , Reviewed, published.

Klein, O.; Klische, L.; Nemitz, K.; Witthohn, C.A.; Tamásy, C. (2021): Arbeitskräftemobilität in der Universitäts- und Hansestadt Greifswald: Strukturen, Praktiken und Verflechtungen in raum-zeitlicher Perspektive. Ergebnisse der Begleitforschung im Rahmen der "MobilitätsWerkStadt 2025 - Modellprojekt Greifswald" (BMBF-gefördert) , Greifswalder Geographische Arbeiten 57 , Greifswald , Proceeding, published.

Maier, P.; Klein, O.; Schumacher, K. (2020): Ecological benefits through alternative food networks? Prospects of regional barley-malt-beer value chains in Bavaria, Germany , Journal of Cleaner Production 265 , 121848 , Reviewed, published.

Tamásy, C.; Klein, O. (2020): Zukunftsfähige Agrarstrukturen in Ostdeutschland? , Becker, S.; Naumann, M. (Hrsg.): Regionalentwicklung in Ostdeutschland , 361-373 , Heidelberg: Springer , Article in Book, published.

Klein, O. (2019): 'Placing' sustainable food practices by geographical knowledge? Insights from the German dairy industry , Tijdschrift voor Economische en Sociale Geografie 110 (4) , 472-485 , Reviewed, published.

Nier, S.; Klein, O.; Tamásy, C. (2019): Global crop value chains: Shifts and challenges in South-North relations , Social Sciences 8 (3), 85 , 1-16 , Reviewed, published.

Dehning, S.; Leupold, F.; Klein, O.; Born, K.M. (2018): Alternssensible Stadt- und Regionalentwicklung mit generationenübergreifendem Mehrwert , Ländlicher Raum 69 (3) , 48-51 , Reviewed, published.

Döring, S.; Klein, O.; Born, K.M. (2018): Ländliche Regionen als attraktive Lebensräume für Kinder und Jugendliche? , Ländlicher Raum 69 (3) , 66-69 , Reviewed, published.

Klein, O. (2018): Transnational networks of pork production: Fragile linkages between Germany and CEE countries , European Spatial Research and Policy 25 (1) , 93-111 , Reviewed, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2018): Transition management in coastal agriculture: Evidence from the German dairy industry , Heidkamp, P.; Morrissey, J. (eds.): Towards coastal resilience and sustainability , 131-144 , London: Routledge , Article in Book, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2017): Dairy production in Northwest Germany: 'New' practices for sustainable coastal agriculture? , Regions 307 (3) , 13-14 , Abstract, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2016): The ambivalence of geographic origin effects: Evidence from the globalizing pork industry , Zeitschrift für Wirtschaftsgeographie 60 (3) , 134-148 , Reviewed, published.

Klein, O. (2016): Country-of-origin labelling in the globalizing agrifood industry: The example of pork 'made in Germany' , Die Erde 147 (3) , 201-204 , Reviewed, published.

Klein, O.; Gronemeyer, C. M.; Maschinski, S.; Born, K.M. (2016): Promotoren in regionalen Innovationssystemen: Drei Fallbeispiele aus Nordwestdeutschland , Raumforschung und Raumordnung 74 (5) , 405-419 , Reviewed, published.

Klein, O.; Pachura, P.; Tamásy, C. (2016): Globalizing production networks , Polish Journal of Management Studies 13 (2) , 81-89 , Reviewed, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2016): Fachkräftesicherung in der niedersächsischen Agrar- und Ernährungswirtschaft , Geographische Rundschau 68 (1) , 34-39 , Reviewed, published.

Klein, O.; Nier, S.; Tamásy, C. (2016): Bioökonomie 2.0: Innovationspotenziale von Nebenströmen der Lebensmittelverarbeitung , VECTOR: Das Vechtaer Forschungsmagazin 8 , 8-11 , Proceeding, published.

Klein, O. (2015): Imaginative Geographien in multiskalaren Produktionsnetzwerken: Das Beispiel der Schweinefleischproduktion im Oldenburger Münsterland , Vechtaer Studien zur Geographie 4 , Vechta , Book, published.

Klein, O. (2015): Netzwerkkonfigurationen und die Frage der Produktherkunft: Das Beispiel der Schweinefleischproduktion im Oldenburger Münsterland , Rural Spaces 1 (2015-1) , Vechta , Abstract, published.

Klein, O.; Tamásy, C. (2015): Agrifood networks, provenance and imagination in intensive livestock production , Rural Spaces 1 (2015-3) , Vechta , Abstract, published.

1-25 von 25


Zurück zum Personenprofil